TERREX TRAILMAKER MID R.RDY K

GZ1161

OUTDOOR

63.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Paketoni dritën dhe lëvizni shpejt. Atletet e ecjes adidas Terrex Trailmaker Mid ju lejojnë të vendosni pamjet tuaja në alpine. Shtigjet e lagështa, terreni i ashpër, sillni atë. Shijoni stabilitetin, qëndrueshmërinë dhe derdhjen e ujit për të shkuar kudo ku mund t’ju çojnë këmbët tuaja. Vendosni ritmin dhe shijoni shpërblimet e një dite në shteg.