TERREX TRAILMAKER MID C.RDY

IF4996

OUTDOOR

Original price was: €160.00.Current price is: €112.00.

Përmbajtja e produktit:

Kushtet e ftohta dhe dimri nuk do të jenë problem me këto atlete adidas Terrex Trailmaker Mid Hiking – e projektuar për të qenë maksimumi gjithëpërfshirës. Materiali i tij i lehtë elastik dhe membrana kundër ujit, e veshur me dimër, përshtaten fort rreth këmbës. Me izolimin PrimaLoft® dhe COLD.RDY kundër ujit, do të qëndroni të ngrohtë dhe të thatë edhe në ecje të ftohta dhe të lagështa.