TERREX TRAILMAKER HIGH C.RDY K

FZ2611

OUTDOOR

77.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil rezistent ndaj ujit

Pjesa e poshtme: Gomë

Të eksplorosh jashtë është më argëtuese sesa të jesh brenda. Vendosni aventurierin tuaj të ri për të shijuar dimrin me këto këpucë adidas për ecje. COLD.RDY mban këmbët të ngrohta dhe të thata. Një membranë GORE-TEX e papërshkueshme nga uji, që merr frymë, mbyll ujin.