TERREX TRAILMAKER GTX

BB0721

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Lëvizni më lehtë,  apo lëvizni më shpejt me çizmet adidas Terrex Trailmaker GORE-TEX. Këto çizme ju lejojnë të lëvizni shpejt dhe larg shtegut. Ato janë mjaft të lehta për të lëvizur shpejtë dhe mjaft të thyer për të shkuar kudo.