TERREX TRACEROCKER 2

GZ8916

OUTDOOR

70.00

Përmbajtja e produktit:

Shpëtoni nga trotuari me këto atlete vrapimi adidas. Pjesa e sipërme me rrjetë i mban këmbët të ndjehen të freskëta dhe mbulesat e qëndrueshme qëndrojnë deri në konsumimin e terrenit të thyer. Shtyni për distanca më të gjata dhe kërkoni pamje të reja me komoditetin afatgjatë . Kudo që të shkoni, një shollë e jashtme e tërhequr Traxion ofron kapje me shumë drejtime.