TERREX TRACEROCKER 2 W

GX6870

OUTDOOR

Original price was: €100.00.Current price is: €70.00.

Përmbajtja e produktit:

GORE-TEX

Merrni vrapimin tuaj përtej trotuarit. Këto atlete vrapimi adidas ju krijojnë këmbë të thata dhe tërheqje të sigurt në shtigje të lirshme, shkëmbore dhe të lagështa. Membrana e frymëmarrjes GORE-TEX mbyll ujin për rehati të zgjatur në kushte të lagështa. Mbivendosjet e qëndrueshme në zonat me konsum të lartë qëndrojnë përballë terrenit të ashpër, ndërsa jastëku i lehtë mbështet këmbët tuaja. Një thembër i jashtëm i tërhequr TRAXION maksimizon kapjen në të gjitha drejtimet për një qëndrim të sigurt jashtë rrugës.