TERREX TIVID MID R.RDY

S80935

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Moti i lagësht nuk do t’ju ngadalësojë në shtigje ose trotuare të qytetit me këto çizme mbathur. Të bëra me një membranë climaproof® për të ndaluar ujin dhe të ftohtin të futet në çizme.