TERREX SWIFT R2 GTX

AC7967

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Lëvizni me shpejtësi nëpër male, në komoditetin e këtyre çizmeve. Ndërtimi i lehtë dhe pa frymë përmban GORE-TEX® që i mban këmbët tuaja të thata. Përmbajnë një pjesë të jashtme të thyer të ‘Continental’ për të mbështetur udhëtimin mbi çdo terren, të lagur ose të thatë.