TERREX SOULSTRIDE

FY9215

OUTDOOR

70.00

Përmbajtja e produktit:

Zgjeroni gamën tuaj në këto atlete vrapimi adidas Terrex. Mbështetja e tyre e mesme me jastëk dhe jastëku me thembra shtojnë rehati gjatë gjithë ditës hap pas hapi. Një taban hibrid kalon lehtësisht midis rrugës dhe shtegut. Muret anësore të ngritura plotësojnë pjesën e sipërme të rrjetës së projektuar për të shtuar qëndrueshmëri për një bazë të sigurt, pavarësisht se ku ju çon shtegu.