TERREX SNOWPITCH C.RDY

FV7960

OUTDOOR

Original price was: €140.00.Current price is: €98.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Të izoluara dhe rezistente ndaj motit me shi ose borë, këto çizme adidas Terrex zgjasin ecjen apo vrapimin tuaj në mot të ftohtë. Eksplorimi i shtigjeve të ngrira dhe i rrugëve me dëborë është i lehtë me këmbë të ngrohta dhe të thata. Stili urban u jep atyre një ndjesi moderne, të përditshme.