TERREX SNOW CF R.RDY K

IF7495

OUTDOOR

Original price was: €100.00.Current price is: €70.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Fëmijët mund të ngjiten në shtigje dëbore në këto cizme dimri. Izolimi i ngrohtë i mban këmbët komod, dhe një skaj i jashtëm i ndihmon në sigurimin e ecjes së tyre në pyll ose në trotuaret e qytetit.