TERREX SKYCHASER XT MID GTX

EE5334

OUTDOOR

200.00 140.00

SKU: EE5334

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Eksploroni në këto çizme për shëtitje. Mbështetja teknike e terrenit plotëson formën e lehtë të këtyre çizmeve, kështu që ju mund të lëvizni shpejt dhe me besim në tokë të ashpër, shkëmbore.