TERREX SKYCHASER LT GTX

F36099

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Lëvizni më lehtë,  apo lëvizni më shpejt me çizmet adidas Terrex Skychaser LT GORE-TEX. Këto çizme ju lejojnë të lëvizni shpejt dhe larg shtegut. Ato janë mjaft të lehta për të lëvizur shpejt dhe mjaft të thyer për të shkuar kudo.