TERREX SKYCHASER 2 MID GTX

FZ3332

OUTDOOR

140.00

Përmbajtja e produktit:

Kur mund të jetë vetëm pamja nga maja, këto çizme ecjeje adidas ju japin mbështetjen në të gjithë terrenin dhe shkathtësinë në të gjitha kushtet për t’ia dalë mbanë deri në fund. Një membranë e papërshkueshme nga GORE-TEX izolon kushtet e lagështa dhe mansheta neoprene mban pluhurin dhe papastërtitë. BOOST ruan rehati të qetë gjatë ditëve të gjata që përshtatet me tokën e pabarabartë. Përplasuni nëpër terrene shkëmbore me kapjen e sigurt të gomës Continental™ dhe mbulimin e shtuar të një pllake të përforcuar të mesit.