TERREX MID GTX K

IF5704

OUTDOOR

77.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Ndërtuar për fëmijë aventurier, këto çizme terrex me teknologji gore-tex për ecje janë të prera mesatare të cilat ofrojnë mbështetjen dhe mbulimin e këmbëve që fëmijët të ndjejnë siguri gjatë ecjeve. Kanë mbërthim të sigurt për sipërfaqe të pa përshtatshme.