TERREX MID GTX I

D97655

OUTDOOR

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto çizme janë ndërtuar për të trajtuar një terren të pabarabartë dhe sfidues. Rreshtimi i papërshkueshëm nga uji GORE-TEX  e mban  këmbën të thatë. Një sipërfaqe prej gome e qëndrueshme ju jep mbërthim të sigurt në sipërfaqe të lagështa dhe të papërshtatshme.