TERREX HYPERHIKER K

G26534

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Ndërtuar për fëmijë aventurier, këto çizme për hiking të prera mesatare ofrojnë mbështetjen dhe mbulimin e këmbëve që fëmijët të ndjejnë siguri gjatë ecjeve. Kanë mbërthim të sigurt për sipërfaqe të pa përshtatshme.