TERREX HYDROTERRA

ID4269

OUTDOOR

Original price was: €75.00.Current price is: €53.00.

Përmbajtja e produktit:

Për eksplorim në natyrë në mot të ngrohtë, vishni këto sandale adidas Terrex. Një shollë e mesme e lehtë EVA ofron qetësim dhe rehati afatgjatë ndërsa aventuroni në qytet ose relaksoheni pranë liqenit. Përjetoni një përshtatje të sigurt me rripa të rregullueshëm dhe një mbyllje me grep . Ndihuni të qëndrueshëm ndërsa kaloni shkëmbinjtë e lagësht me tabanin e jashtëm prej gome Traxion.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.