TERREX HIKSTER MID COLD.RDY W

FZ3003

OUTDOOR

112.00

Pjesa e sipërme : me izolim PrimaLoft®

Pjesa e poshtme: Gomë

Arratisja është brenda mundësive. Eksploroni qytetin. Shikoni shtigjet. Këpucët e ecjes adidas Terrex Hikster Mid COLD.RDY balancojnë ndjenjën e lehtë dhe të qetë të një trajneri me tërheqjen dhe mbështetjen e shtuar të një këpuce shtegu. Eksploroni qytetin.