TERREX FROZETRACK MID R.RDY

AC7841

OUTDOOR

98.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të krijuara për mot të ftohtë dhe të lagësht, këto çizme ndihmojnë këmbët tuaja të qëndrojnë të ngrohta dhe të thata. Izolimi në të gjitha anët bllokon nxehtësinë e trupit tuaj dhe siguron këmbët tuaja. Një pllakë gome ngjitëse ndihmon në sigurimin e bazës në tokë të rrëshqitshme ose të akullt.