TERREX FREE HIKER GTX

G26536

OUTDOOR

220.00 154.00

SKU: G26536

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Lëvizni dhe eksploroni. Këto çizme të lehta ofrojnë rehati në shëtitje të gjata dhe të shkurtra. Adidas Primeknit përqafon këmbën tuaj për një stabilitet fleksibël, ndërsa mesi i Boost jep energji të pafund për t’ju mbajtur të ekuilibruar gjatë ecjeve. Në pjesën e poshtme përmban GORE-TEX- të papërshkueshëm nga uji  duke ua mundësuar që ti vishni në të çfarëdo kohe.