TERREX FREE HIKER C.RDY W

FU7224

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Nuk ka gjë të tillë si shumë të ftohtë dhe të lagësht kur i keni këto çizme hiking “Terrex Free” COLD.RDY në këmbë. Pjesërisht e lehtë për hiker dhe pjesërisht çizme dimërore, ato kombinojnë komoditetin e një pjese të sipërme adidas Primeknit për të përqafuar këmbët me ndjenjën energjike të BOOST në një dizajn të qëndrueshëm dhe të fortë, por të lehtë. GORE-TEX Duratherm izolon borën, llucën dhe ujin për t’i mbajtur këmbët tuaja të thata ndërsa lundroni në shtigje me dëborë ose në terren me baltë. COLD.RDY ofron izolim të profilit të ulët me ngrohtësi izoluese me nxehtësi për këmbë të rehatshme. Një kornizë e brendshme shton mbështetjen që ju nevojitet për të lëvizur nëpër terrene të përafërt me siguri, dhe thembra e jashtme Continental™ Rubber sjell tërheqje në tokë të lagësht dhe të akullt.