TERREX EASTRAIL MID GTX

F36760

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Lëviz në rrugë me besim në të gjitha kushtet. Këto çizme janë ndërtuar për një tërheqje të qëndrueshme dhe të sigurt në terren të lagësht, të pabarabartë. Ndërtimi GORE-TEX mban frymëmarrje të papërshkueshme nga uji, dhë i jep këmbës rehati gjatë gjithë ditës.