TERREX EASTRAIL GTX

ID7845

OUTDOOR

84.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Të ndërtuara për një ndjesi të qëndrueshme, këto terrexa kanë një sipërfaqe prej gome tërheqëse të lartë për terrene të pabarabarta. GORE-TEX bllokon lagështinë, dhe një mes i mbështjellë jep rehati gjatë gjithë ditës.