TERREX CYPREX ULTRA SANDAL DLX

HP8651

OUTDOOR

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Qëndroni të freskët në mot të nxehtë me këto sandale adidas. Dizenjuar me rripa të rregullueshëm dhe një shollë të mesit të lehtë për eksplorim në rehati dhe stil. Një sobë e jashtme gome Traxion ju jep mbërthimin maksimal në të gjitha drejtimet, në mënyrë që të ndiheni të sigurt ndërsa aventuroni.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.