TERREX CHOLEAH BOOT C.RDY

EH3537

OUTDOOR

130.00 104.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Projektuar për rehati të përditshme dhe ngrohtësi në motin e ftohtë, këto çizme kanë mbrojtje klimaproof® për të mbajtur këmbët tuaja të thata dhe izolimin PrimaLoft® për ngrohtësi maksimale. Një pllakë gome me tërheqje të lartë maksimizon bazën në sipërfaqet e lagështa dhe të thata, ndërsa një dizajn i bërë enkas për femrat rrit përshtatshmërinë.