TERREX BOA MID R.RDY K

GY7689

OUTDOOR

70.00

Përmbajtja e produktit:

KËPUCËT PËR FËMIJË PËR TË GJITHA MOTIVE.
Çdo pellg dhe gur thërret. Të lagësht ose të thatë, të lartë ose të ulët, fëmijët mund të eksplorojnë me tërheqje të sigurt dhe këmbë të thata në këto këpucë adidas Terrex Boa Mid RAIN.RDY Hiking. Një përshtatje e lehtë  i lejon duart e vogla të rregullojnë këpucët e tyre dhe të qëndrojnë në lëvizje.