TERREX AX4 W

GY8621

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Rrjetë dhe sintetik e sipërme

Përshëndetje, ditë pushimi! Nga shtigjet pyjore te aventurat alpine, atlete e ecjes adidas TERREX AX4 fuqizohen nga një dizajn me densitet të dyfishtë që bashkon komoditetin e një vrapuesi me qëndrueshmërinë e një atletesh ecjeje. Filloni të vraponi!