TERREX AX4 MID GTX

FY9638

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Këto këpucë hiking adidas Terrex ju lejojnë të eksploroni lart, në terene të lagura ose të thata. Dizajni i tyre bashkon një ndjenjë të lehtë vrapimi në shtigje me qëndrueshmërinë e një këpucësh ecjeje me lartësi mesatare. Kalimet e përrenjve dhe shtigjet e lagështa janë të gjitha pjesë e përvojës kur keni një membranë GORE-TEX për t’i mbajtur këmbët tuaja të thata. Kapja me të gjitha kushtet e gomës Continental™ do të thotë që ju mund t’i besoni AX4 për t’ju çuar kudo që dëshironi të shkoni pa u shqetësuar për këmbët tuaja.