TERREX AX4 MID BETA C.RDY

GX8652

OUTDOOR

98.00

Përmbajtja e produktit:

Shkoni kudo dhe eksploroni gjithçka. Edhe në mot të ftohtë. Nga shtigjet e mbuluara me ngrica deri te kreshtat shkëmbore, këmbët do të qëndrojnë të ngrohta dhe të rehatshme në këto çizme hiking adidas. COLD.RDY me izolim PrimaLoft® mbyllet në nxehtësi në ditët e ftohta të shtigjeve, ndërsa thembra Continental™ Rubber ruan kapjen e shkëmbinjve, rrënjëve dhe akullit. Me ndjesinë e lehtë të qëndrueshmërinë e fortë të një çizme ecjeje, nuk ka kufi për atë që mund të eksploroni.