TERREX AX3 MID GTX

BC0466

OUTDOOR

112.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto çizme janë ndërtuar për të trajtuar një terren të pabarabartë dhe sfidues. Rreshtimi i papërshkueshëm nga uji GORE-TEX  e mban  këmbën të thatë. Një sipërfaqe prej gome e qëndrueshme ju jep mbërthim të sigurt në sipërfaqe të lagështa dhe të papërshtatshme.