TERREX AX3 BETA MID C.RDY

G26524

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Të lehta dhe të ngrohta, këto çizme janë bërë për të lëvizur shpejt dhe të ndjehen rehat në të ftohtë, posaqërisht në ditë dimri. E sipërme rezistente ndaj gërryerjes, është e veshur me izolim sintetik të lehtë për ngrohtësi shtesë edhe kur është i lagësht. Një sipërfaqe prej gome ‘Continental’ jep një kontroll të jashtëzakonshëm në terrene të lagështa.