TENSAUR SPORT 2.0 CF K

GW1981

RUNNING

Original price was: €38.00.Current price is: €27.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Material sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të përshtatshme për lojë dhe çfarëdo lëvizje që bëhet, këto atlete janë frymëzim për njerzit të cilët duan një ecje të lehtë dhe të shpejtë.