TEE

ED7443

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Material sintetik 69% / Poliester 27% / Material Elastik 4%

Lehtësia dhe qëndrimi i viteve ’90 e gjejnë rrugën e tyre në kohën e sotme. Kjo bluzë përshtatet me stilin e shkëlqyeshëm sportiv me stilin modern.