TEE REGULAR

IC1828

ORIGINALS

22.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Kjo bluzë adidas është aq e pastër dhe minimaliste sa transformohet sa herë që takon një këndvështrim të ri. Mund të tregoheni të guximshëm . Sido që të bëni, stili adidas është këtu për ju.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.