TEE PRIMEBLUE

GN6979

ORIGINALS

10.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 52% / Pambuk 48%

Një dizajn adidas kaq i bukur, që iu bën të bini në sy kudo jeni. Adidasi vjen këtë herë dhe një logo lineare dhe me vija tre ngjyrëshe. Kjo bluzë është e bërë me materiale të ricikluara, kështu që ju mund të dukeni bukur dhe të mirë ndiheni duke ditur se po merrni një qëndrim për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.

Ky produkt është bërë me Primeblue, një material i ricikluar me performancë të lartë i bërë pjesërisht me Parley Ocean Plastic.