TEE DRESS AOP

DV0120

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 95% / Material elastik 5%

Energjia e freskët që sjell ky fustan dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv.