TEE

IR5935

ORIGINALS

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Gjithmonë komode. Kjo është motoja e kësaj bluze adidas, me veshjen e saj të rastësishme, të zhveshur dhe pambukun kaq të butë. Ndjeheni sikur po pushoni edhe kur stili juaj është në zjarr. Mund ta kontrastoni me geta të shkurtra, ose mund të ndiheni komod me disa djersitje me këmbë të gjera. Opsionet e stilimit janë të pafundme. Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.