TEE

IN0624

ORIGINALS

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Merr një atmosferë klasike në këtë fanellë adidas për të rinj. Frymëzuar nga stili retro kolegjial, ai tregon një element grafik të guximshëm që sinjalizon lidhjen tuaj me trashëgiminë e adidas. Kombinoje atë me joggers casual ose xhinse të stilit vintage. Sido që të jetë, pambuku i rehatshëm dhe përshtatja klasike e bëjnë atë një opsion të përditshëm që do të dëshironi ta vishni në mënyrë të përsëritur.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.