TEE

IC2134

ORIGINALS

Original price was: €28.00.Current price is: €20.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Nëse nuk e keni veshur tashmë, do ta gjeni këtë bluzë adidas të juniorëve në krye të ose grumbullit të rrobave. Është lloji thelbësor që ju vishni në përsëritje, pa marrë parasysh se çfarë është në axhendën tuaj. Dita e shkollës ose çdo ditë, pambuku i butë dhe ADN-ja sportive sigurojnë që të keni rehati dhe stil në kyçje.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.