TEE

HM1830

ORIGINALS

22.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Gjithçka ka të bëjë me ngjyrat dhe me dizajnin në këtë bluzë të adidas. Pambuku super i butë ju bën t’i ndjeni mirë, printimi abstrakt me ngjyra kontrasti që bien në sy, ju jep një stil dhe një dukje të veçantë.