TEE

HF7474

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Pavarësisht nëse jeni të përkulur në divan, duke kërcyer në dhomën tuaj të gjumit, duke biseduar me video në kuzhinë ose duke dalë nga shtëpia për të parë miqtë tuaj, kjo bluzë adidas e mban stilin dhe lojën tuaj të rehatisë po aq të fortë.