TEE

HE6890

ORIGINALS

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Pavarësisht nëse jeni të përkulur në divan, duke kërcyer në dhomën tuaj të gjumit, duke biseduar me video në kuzhinë ose duke dalë nga shtëpia për të parë miqtë tuaj, kjo bluzë adidas e mban stilin dhe lojën tuaj të rehatisë po aq të fortë.