TEE

GN4338

ORIGINALS

15.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Krijoni pamjen tuaj ikonike me këtë bluzë adidas. Kjo bluzë përmban një logo të madhe në pjesën e përparme duke i dhënë pamjen që ju e dëshironi dhe stilin e duhur. Pambuku i butë ndihet rehat kudo që jeni.

Ne mbështesim rritjen dhe përpunimin e pambukut të qëndrueshëm. Kjo është pjesë e programit tonë për të zvogëluar mbetjet plastike.