TEE

FM4388

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Trefoil doli në vitet ’72 dhe qëndron për kreativitet. Ne nuk do të ishim origjinalë të adidasit pa të. Kjo maicë vendos një version të frontit dhe qendrës grafike të logos Trefoil. Visheni me krenari.