TECHFIT 3-STR LS

HD3532

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i rickluar: 79% , / 21 % Elestan

Kjo bluzë me shtresë bazë adidas do t’ju ndihmojë të ndiheni të mirë. Thyeni rekordet tuaja personale në komoditet të plotë, falë rrjetës në pjesën e sipërme të shpinës ku ju nevojitet më shumë dhe AEROREADY që thith lagështinë. Gjithçka në lidhje me këtë bluzë është bërë në mënyrë që të mund të lëvizni lirshëm, si një formë dinamike dhe një pëlhurë super elastike.