TECH STYLE WINTER BEANIE

H37596

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilikë 70% / Thurje pambuku 30%

Rënia e temperaturave nuk ju pengon të qëndroni aktiv. Mbajeni këtë kapelë të thurur për ngrohtësi komode. Ka një pjesë të palosshme me një logo sportive Vector përpara dhe në qendër.