TEAM HUSTLE D 11 GS

DV8996-400

BASKETBALL

Original price was: €76.00.Current price is: €53.00.

Përmbajtja e produktit:

Gati për atlete të reja basketbolli? Po për klasën e palestrës apo thjesht për të luajtur jashtë? Njihuni me Nike Team Hustle D 11. Me këtë edicion të serisë sonë Team Hustle D, përparësia jonë kryesore janë goditjet që janë shumë të lehta. Dantella elastike ju japin një hapje të gjerë ndërsa një rrip i madh siguron përshtatjen tuaj. Plus, ju merrni mbështjellës prej pelushi. Atlete më e mirë e basketbollit dhe e pushimit është kthyer dhe gati për të luajtur.