TE VECTOR FZ HOODIE

HI0581

TRAINING

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Mos lejoni moti t’ju shqetësojë. Mbyllni zinxhirin e kësaj xhakete për meshkuj dhe bëni rutinën tuaj në ajrin e freskët e të ftohtë. Ndërtimi i leshit është i butë dhe i ngrohtë.