TE TS KNIT

D95533

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80% / Poliester 20%

Vendoseni këtë set sportiv prej pambuku për femra dhe shijoni butësinë luksoze. Nuk ka rëndësi nëse shkoni në palestër ose pushoni në shtëpi, trenerkat vijnë me një model për t’ju dhënë më shumë mbulim kudo që të shkoni.